LUGOSI SALON GYPSY BAND

 Zenekar

Áraink

Szolgáltatásaink Fotók

Referenciák

Lugosi Tibor

Zene

Videó

CD rendelés

Kapcsolat

 

Mi büszkén mondhatjuk, hogy a  "hangulatkeltés" csínja-bínja a kisujjunkban van!
 
 

Gálavacsorára, fogadásokra különböző céges és magán rendezvényekre, esküvői vacsora alatt vállaljuk a színvonalas és nívós zeneszolgáltatást,legyen a kért műfaj hagyományos kávéházi cigányzene vagy szalonzene. 

Zenekarunk több mint 20 éves szakmai tapasztalattal nagyon széles és sokoldalú repertoárral rendelkezik. A hagyományos Magyar cigányzenén (nóták, csárdások) kívül hű tolmácsolói vagyunk Brahms, Kodály, Bartók, Liszt, műveinek is.  Műsorunkat színesítik operett, musical, világhírű filmzenék előadása és virtuóz hangszeres (klarinét, tárogató és cimbalom) szóló darabok előadása.  Célkitűzéseink között szerepel a szórakoztatáson túl a hagyományos magyar nóta, népdal és a magyar cigányzene ápolása, színpadi művészetként való bemutatása.

Népzenei hangversenyeken, gálaműsorokban, színvonalas fesztiválokon és turisztikai bemutatókon is szívesen fellépünk.

Ünnepi megemlékezéseknél az érkező vendégek fogadásakor vagy önálló programként ajánljuk a nívós tárogató muzsikát! A kuruc kor legszebb dallamai szólalnak meg a több mint százéves eredeti TÁROGATÓN!  

A legkiválóbb népi táncosok és magyar nóta énekesek közreműködésével hangulatos, vidám, akár egész estét betöltő műsor megszervezését és lebonyolítását is vállaljuk. Érdeklődés esetén, tartunk színvonalas néptánc és  hangszerbemutatókat.

 

  Copyright © Lugosi Art Stúdió .Minden jog fenntartva  - Nyilatkozat